Metodă de preparare
Ceapa se curate, se taie marunt si se caleste in uleiul de masline pana se patrunde bine. Pisam usturoiul si amestecam totul. Potrivim cu sare, condimentam cu cimbru.
Adaugam la ceapa si ustoiu faselea rodie conserva si o rumenim un pic. Scoatem de pe foc si trecem totul prin blender, pana lomogenizam compozitia.
Compozitia obtinuta se pune inca odata la foc, sa se prajeasca. Deasupra ornam cu felii de cascaval si bagam la cuptorul cu microunde, pana ce acesta se topeste.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014
-
Salsa mexicană aug 01, 2014
-
Cina a la francaise sep 17, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015