Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei

Просто&Вкусно - Gustări - Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei

Ingrediente

500 g ciuperci mășcate

100 g cașcaval „Rossiiskii”

100 g cașcaval ”POȘEHONIE” 

50 g roșii uscate în ulei

50 g pătrunjel mărunțit

3 căței usturoi

3 ling. ulei de măsline

Sare

Metodă de preparare

1

Ciupercile se spală și se curăță. Pălărioarele se separă de piciorușe și se prăjesc pe ambele părți în ulei, circa 2-3 min.

2

Încălzim cuptorul până la 180 grade C.

3

Radem cașcavalul, mărunțim roșiile uscate, verdeața și usturoiul le tocăm cât mai fin și amestecăm toate ingredientele cu puțin ulei de măsline.

4

Tava se tapițează cu hârtie de copt și se umple cu pălărioarele rumenite, potrivite de sare. Preventiv, umplem pălărioarele cu compoziția preparată și se dă la cuptor pentru 5-10 min, până se rumenește cașcavalul.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи