Metodă de preparare
Curățim creveții. Folosim capurile și diferite oase de pește pentru a fierbe bulionul.
Fierbem un ceai din curcuma.
Tăiem usturoiul plastine iar ardeiul cubulețe. Turnăm 50ml ulei de măsline într-o tigaie pentru paella și prăjim usturoiul, apoi adăugăm ardeiul roșu, prăjim totul 5 minute.
Adăugăm fructele de mare, cînd creveții își vor schimba culoarea vom adăuga orezul. Prăjim totul puțin.
Turnăm bulionul și ceaiul de curcuma, sărăm și pipărăm.
Paella gata o vom presăra cu pătrunjel tăiat și o vom decora cu feliuțe de lămîie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014
-
Creveţi pe feliuţe crocante de pâine aug 08, 2014
-
Morcovel în suc de portocală iun 11, 2014
-
Рулет из сибаса и креветок от Александра Мерчука feb 02, 2017
-
Steak de somon cu morcovi aug 26, 2014