Metodă de preparare
Curățim creveții. Folosim capurile și diferite oase de pește pentru a fierbe bulionul.
Fierbem un ceai din curcuma.
Tăiem usturoiul plastine iar ardeiul cubulețe. Turnăm 50ml ulei de măsline într-o tigaie pentru paella și prăjim usturoiul, apoi adăugăm ardeiul roșu, prăjim totul 5 minute.
Adăugăm fructele de mare, cînd creveții își vor schimba culoarea vom adăuga orezul. Prăjim totul puțin.
Turnăm bulionul și ceaiul de curcuma, sărăm și pipărăm.
Paella gata o vom presăra cu pătrunjel tăiat și o vom decora cu feliuțe de lămîie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pincho spaniole iun 13, 2014
-
Cina a la francaise sep 17, 2014
-
aug 21, 2025
-
Pincho cu hamon iun 18, 2014
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014