Metodă de preparare
Carnea se taie în cuburi de 2 pe 2 centimetri. Este de dorit, ca carnea să conțină și puțină grăsime. Se pune cazanul pe foc și se adaugă carnea. Se prepară la foc mare, amestecînd în continuu, pînă cînd carnea își schimbă culoarea. Se condimentează cu sare, piper, rozmarin, se amestecă totul și peste cîteva minute se toarnă vinul. Se acoperă cu un capac și se lasă la foc mediu, amestecînd ocazițional.
Cînd vinul se va evapora și carnea va fi aproape gata se adaugă ceapa taiată și usturoiul. Gătiți pînă cînd toate ingredientele sunt gata.
Comentarii
Похожие статьи
-
Печенье "Gura Fetitei" sep 22, 2015
-
Meniu de sărbătoare dec 17, 2014
-
Papanaşi din carne mar 26, 2014
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
Salată germană din cartofi și carne de porc ian 12, 2015