Metodă de preparare
Carnea se spală, se pune într-un vas mai adânc. Turnăm peste carne sosul Tiriachie, mierea și sarea. Amestecăm bine ingredientele și lăsăm la marinat, vreo 10-15 minute.
Curățim ceapa și o tăiem mășcat. Punem la încins tigaia, o ungem cu ulei și călim bine toată carnea. Prăjim a câte 5-7 minute pe fiecare parte, după care adăugăm ceapa și prelungim să ținem pe foc, până este gata mâncarea. Dacă bucățile de carne sunt destul de groase, carnea trebuie ținută ceva mai mult pe foc, iar ceapa, în asemenea caz se adaugă la sfârșit.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată germană din cartofi și carne de porc ian 12, 2015
-
Trei bucătari dec 17, 2014
-
Chifteluțe în sos de roșii cu cuşcuş mai 20, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Ciolan de porc în sos de miere dec 18, 2014