Metodă de preparare
Se călește ceapa în puțin ulei până devine transparentă. Se amestecă cu carnea tocată. Umezim mâinile și formăm chifteluțe. În tigaia pentru gătit fry punem rapid câte1-2 bucăţi la călit până prind culoare aurie.
Chifteluțele se scot pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Preparăm cuşcuş-ul, urmând instrucţiunile scrise pe pachet.
Între timp cât se pătrunde la aburi cuşcuş-ul, ne vom preocupa de sos. Se diluează pasta de tomate cu apă fierbinte sau supă de legume. Adaugăm condimente, chimen tocat. Dregem de sare şi piper. Sosul cu chifteluțe îl punem într-un vas separat, lăsând un timp ca chifteluțele să se pătrundă cu arome.
Când toate componentele sunt gata, prezentăm pe un platou toate componentele și servim preparatul fierbinte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Canape “Caprese” iun 09, 2014
-
Teatrul Gastronomic:orez pe masala apr 05, 2016
-
Somon cu spanac iun 09, 2014
-
Cocktail de creveti iun 11, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014