Chifteluțe în sos de roșii cu cuşcuş

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Chifteluțe în sos de roșii cu cuşcuş

Ingrediente

200 g carne de vită tocată

1 ceapă medie

100 g pastă de tomate

Zira (chimen roman)

Coriandru

Scorţişoară

 230 cuşcuş

Sare

Piper negru 

Metodă de preparare

1

Se călește ceapa în puțin ulei până devine transparentă. Se amestecă cu carnea tocată. Umezim mâinile și formăm chifteluțe. În tigaia pentru gătit fry punem rapid câte1-2 bucăţi la călit până prind culoare aurie.

2

Chifteluțele se scot pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Preparăm cuşcuş-ul, urmând instrucţiunile scrise pe pachet.

3

Între timp cât se pătrunde la aburi cuşcuş-ul, ne vom preocupa de sos. Se diluează pasta de tomate cu apă fierbinte sau supă de legume. Adaugăm condimente, chimen tocat. Dregem de sare şi piper. Sosul cu chifteluțe îl punem într-un vas separat, lăsând un timp ca chifteluțele să se pătrundă cu arome.

4

Când toate componentele sunt gata, prezentăm pe un platou toate componentele și servim preparatul fierbinte.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи