Metodă de preparare
Se călește ceapa în puțin ulei până devine transparentă. Se amestecă cu carnea tocată. Umezim mâinile și formăm chifteluțe. În tigaia pentru gătit fry punem rapid câte1-2 bucăţi la călit până prind culoare aurie.
Chifteluțele se scot pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Preparăm cuşcuş-ul, urmând instrucţiunile scrise pe pachet.
Între timp cât se pătrunde la aburi cuşcuş-ul, ne vom preocupa de sos. Se diluează pasta de tomate cu apă fierbinte sau supă de legume. Adaugăm condimente, chimen tocat. Dregem de sare şi piper. Sosul cu chifteluțe îl punem într-un vas separat, lăsând un timp ca chifteluțele să se pătrundă cu arome.
Când toate componentele sunt gata, prezentăm pe un platou toate componentele și servim preparatul fierbinte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pincho spaniole iun 13, 2014
-
Clasica moldovenească apr 29, 2015
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Roşii confiate iun 19, 2014
-
Bucătăria din Kashmir cu Erfana Dar mai 29, 2014