Ruladă de carne cu șuncă și ou

Просто&Вкусно - Master class - Ruladă de carne cu șuncă și ou

Ingrediente

500-600 gr carne de vită

300 gr carne de porc

150 gr șuncă

2 ouă

2-3 felii de pâine albă

1 pahar lapte

2-3 ouă fierte tari

1-2 ling. ulei

2 ling. pătrunjel tocat

100-150 gr cașcaval ras

sare, piper

Metodă de preparare

1

Image Pâinea albă se feliază şi se decojeşte prevenitv. O fărâmiţăm şi o înmuiem în lapte.

2

Image Șunca se feliază, apoi se taie pai. Cașcavalul, de asemenea, poate fi tăiat pai sau ras prin răzătoare.

3

Image Toate ingredientele se amestecă într-un vas mai mare, ca să fie mai ușor de amestecat și de porționat. Acești pași sunt necesari pentru ca carnea tocată să se îmbogățească cu oxigen.

4

Image Pentru ca rulada să nu crape și să nu lase fisuri în timpul prelucrării termice la rolă, carnea tocată se bate de fundul cratiței. Pur și simplu aruncam tocătura de câteva ori.

5

Image Pentru ca să ușurăm procesul de rulare a ruladei, folosiți un prosop ud, iar carnea tocată neteziți-o cu mâinile ude și formați forma unui dreptunghi.

6

Image Scoateți deasupra tocăturii ouăle fierte, șunca, cașcavalul și verdeața. În această rețetă, cașcavalul joacă rolul de liant.

7

Image Prosopul ud vă va ajuta să împreunați părțile laterale ale cărnii tocate și să formați rulada, care se scoate pe hârtia de pergament unsă cu ulei.

8

Image Este bine dacă aveți tavă de copt specială pentru rulade, dacă ne putem lipsi de ea folosind următorul truc. Ungem bine mâinile cu ulei și trecem prin rulada, sigilând-o astfel.

9

Punem rulada pe hârtia de copt, unsă cu ulei și o ducem pe tava de copt.

10

Încălzim cuptorul la 180 grade c, și plasăm rulada de carne să se coacă, cca 20 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Master class




Comentarii

Похожие статьи