Metodă de preparare
Ardeiul se pune pe o tavă de copt, se adaugă la el 1 lingură de ulei și se lasă la copt, cca pentru o oră, la o temperatură de 100-120 grade C.
După ce-i scoatem din cuptor, îi lăsăm să se răcorească, după care îi curățim de semințe și pieliță. Îi tăiem fâșii și-i punem într-un borcan curat.
Adăugăm: ulei de măsline, oțet (6%), zahăr, sare, usturoi. Lăsăm la macerat, nu mai puțin de o oră la frigider și îi putem servi. Poftă buna!
Comentarii
Похожие статьи
-
Prune in becon iun 11, 2014
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Supă-lobio iul 08, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014