Metodă de preparare
Cu o zi înainte de sărbătoare, amestecăm sarea, piperul, boiaua și condimentul pentru carne și frecăm cotletul nostru cu această compoziție. Îl introducem în frigider pentru cîteva ore.
Ungem tava cu elei de măsline și punem la fundul ei ierburile și cățeii de usturoi întregi. Așezăm carnea deasupra și o acoperim cu folie de aluminiu. O coacem în rolă timp de 2 ore la 120oC.
Cu o oră înainte de a o servi, amestecăm muștarul, pasta de tomate și mierea și ungem carnea pe toate părțile cu această compoziție. O coacem în rolă încă 30 minute la 240-250oC pînă obține o crustă rumenă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Prune uscate dec 08, 2014
-
Coroniță de Crăciun Zăpădă albă dec 04, 2014
-
Rață pekineză dec 22, 2014
-
Revelion în sânul familiei dec 07, 2013