Cotlet pe porc cu os

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Cotlet pe porc cu os

Ingrediente

Pentru 5-7 porții:

3,5kg cotlet de porc

3-4 crenguțe de rozmarin proaspăt

15-20 frunze de salvie

Usturoi

2 lng boia de ardei dulce

2 lng condiment pentru carne

100g miere

3 lng muștar

250g pastă de tomate (passata)

50ml ulei de măsline

Sare de mare

Piper negru măcinat

Metodă de preparare

1

Cu o zi înainte de sărbătoare, amestecăm sarea, piperul, boiaua și condimentul pentru carne și frecăm cotletul nostru cu această compoziție. Îl introducem în frigider pentru cîteva ore.

2

Ungem tava cu elei de măsline și punem la fundul ei ierburile și cățeii de usturoi întregi. Așezăm carnea deasupra și o acoperim cu folie de aluminiu. O coacem în rolă timp de 2 ore la 120oC.

3

Cu o oră înainte de a o servi, amestecăm muștarul, pasta de tomate și mierea și ungem carnea pe toate părțile cu această compoziție. O coacem în rolă încă 30 minute la 240-250oC pînă obține o crustă rumenă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи