Metodă de preparare
Înmuiem fructele uscate în apă rece pentru 10-15 minute.
Tăiem perele în jumătate și le scoatem cotorul. Prăjim nucile și semințele de pin. Tocăm nucile mărunt și le amestecăm cu semințele de pin. Tăiem mărunt fructele uscate și le adăugăm la compoziția de nuci.
Încălzim rola la 180oC, punem perele în tava unsă cu ulei vegetal, presărăm deasupra compoziția de nuci și fructe uscate apoi stropim generos cu miere. Le coacem timp de 20 minute.
Vom servi perele coapte calde, asezonate cu verdeață.
Comentarii
Похожие статьи
-
Biscuiți pe nume Madeleine sep 19, 2014
-
Ce ziceți de un bulion? mar 12, 2015
-
Dulceață din ceapă cu sherry iun 19, 2014
-
Smoothie Coacăză neagră + Portocală mai 23, 2014
-
Гастрономический театр:... mar 24, 2015