Metodă de preparare
Tăiem ceapa julien, zdrobim usturoiul, curățim ciupercile și le tăiem plastine. Rupem frunzulițele de la ierburi și le tăiem mărunt. Tăiem olivele rondele. Porționăm puiul și îl uscăm cu șervețele de hîrtie.
Încingem uleiul într-o tigaie. Prăjim carnea de pui circca 4 minute pe fiecare parte, pînă devine aurie. Adăugăm ceapa și o prăjim 3-4 minute, amestecînd continuu. Adăugăm ciupercile și usturoiul și mai pregătim 10 minute.
Turnăm vinul, îl lăsăm să se evapore pe jumătate. Adăugăm roșiile cu tot cu sos, rozmarinul, oregano, busuiocul și olivele. Potrivim de sare și piper.
Pregătim totul 20-25 minute, la foc mediu, sub capac. Întoarcem bucățile de carne din cînd în cînd, pînă cînd nu se va evapora tot lichidul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pui copt cu morcovi și smochine iul 03, 2014
-
Основательная трапеза feb 17, 2016
-
Pui copt ian 19, 2015
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
Vitaminile oct 30, 2014