Metodă de preparare
Întindem aluatul într-o foaie subțire. Întoarcem puțin marginile ca să nu se scurgă sosul și uleiul.
Turnăm sos cu o lingură sau cu un polonic, ungem bine aluatul.
Presărăm deasupra mozzarella fărămițată, lăsăm puțină brînză deoparte.
Adăugăm cîteva frunzulițe de busuioc proaspăt și puțin uscat.
Coacem pizza timp de 6-8 minute în rola încinsă la maxim 280-300oC. Încingem și tava odată cu rola.
Scoatem pizza din rolă și presărăm deasupra brînza rămasă.
O stropim cu ulei de măsline și mai adăugăm busuioc.
Comentarii
Похожие статьи
-
Caprese-kiwi iun 09, 2014
-
Salată din pepene galben și bocconcini cu mentă aug 05, 2014
-
Aperitiv conuri din cașcaval cu migdale dec 19, 2014
-
Bruschetta cu mozzarella și cherry iun 12, 2014
-
Aluat pentru pizza apr 25, 2014