Metodă de preparare
Întindem aluatul într-o foaie subțire. Întoarcem puțin marginile ca să nu se scurgă sosul și uleiul.
Turnăm sos cu o lingură sau cu un polonic, ungem bine aluatul.
Presărăm deasupra mozzarella fărămițată, lăsăm puțină brînză deoparte.
Adăugăm cîteva frunzulițe de busuioc proaspăt și puțin uscat.
Coacem pizza timp de 6-8 minute în rola încinsă la maxim 280-300oC. Încingem și tava odată cu rola.
Scoatem pizza din rolă și presărăm deasupra brînza rămasă.
O stropim cu ulei de măsline și mai adăugăm busuioc.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sos pentru pizza apr 25, 2014
-
Pizza cu sos de tomate,ciuperci și salam mai 06, 2015
-
Pizza Pepperoni mai 21, 2014
-
Gătim acasă: Quiche iul 09, 2014
-
Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella iun 10, 2014