Metodă de preparare
Întindem aluatul într-o foaie subțire. Întoarcem puțin marginile ca să nu se scurgă sosul și uleiul.
Turnăm sos cu o lingură sau cu un polonic, ungem bine aluatul.
Presărăm deasupra mozzarella fărămițată, lăsăm puțină brînză deoparte.
Adăugăm cîteva frunzulițe de busuioc proaspăt și puțin uscat.
Coacem pizza timp de 6-8 minute în rola încinsă la maxim 280-300oC. Încingem și tava odată cu rola.
Scoatem pizza din rolă și presărăm deasupra brînza rămasă.
O stropim cu ulei de măsline și mai adăugăm busuioc.
Comentarii
Похожие статьи
-
Gustare în lavaș mar 12, 2015
-
Pizza cu vinete apr 25, 2014
-
Achma iul 08, 2014
-
Ciuperci coapte cu roșii și cașcaval iun 11, 2014
-
Cosițe de pește iun 12, 2014