Cosițe de pește

Просто&Вкусно - Gustări - Cosițe de pește

Ingrediente

400 gr fileu de somon

400 gr orice pește (zander, crap)

1 legătură mentă 

pentru sos:

130 gr frișcă grasă 23%

150 gr orice cașcaval cu cheag tare (noi am folosit Российский)

30 gr unt

1 legătură pătrunjel

1 cățel usturoi

piper măcinat, sare

Metodă de preparare

1

Fileul peștelui se taie în fâșii lungi și se răsucesc între ele, formând cosițe.

2

Adăugăm menta în locul intersecțiilor fileurilor. Marginile cosiței se leagă cu ață.

3

Peștele se unge cu ulei, se potrivește de sare și oregano.

4

Se prepară în cratiță la abur, timp de 25 minute.

5

Pregătim sosul: 1. Topim untul, adăugăm la el frișca și punem pe foc, pentru 5 minute amestecând continuu. 2. Cașcavalul se dă prin răzătoare măruntă și se adaugă la frișcă, amestecând încă 2 minute. 3. Adăugăm pătrunjelul tocat și usturoiul. Sosul este gata.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи