Metodă de preparare
Fileul peștelui se taie în fâșii lungi și se răsucesc între ele, formând cosițe.
Adăugăm menta în locul intersecțiilor fileurilor. Marginile cosiței se leagă cu ață.
Peștele se unge cu ulei, se potrivește de sare și oregano.
Se prepară în cratiță la abur, timp de 25 minute.
Pregătim sosul: 1. Topim untul, adăugăm la el frișca și punem pe foc, pentru 5 minute amestecând continuu. 2. Cașcavalul se dă prin răzătoare măruntă și se adaugă la frișcă, amestecând încă 2 minute. 3. Adăugăm pătrunjelul tocat și usturoiul. Sosul este gata.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sandwich – Mutrişoare pentru cei mici iun 11, 2014
-
Roll închis cu somon iun 13, 2014
-
Pârjoale de pește picante cu salsa iun 03, 2014
-
Macrou copt cu garnitură de legume oct 22, 2014
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015