Scone cu cremă de brânză

Просто&Вкусно - Gustări - Scone cu cremă de brânză

Ingrediente

225 gr făină

½ lgt. praf de copt

40 gr margarină sau unt

110 gr brânză Cedar

1 lgt. praf de muștar

120 ml lapte

1 ou

Sare, piper

Pentru umplutură:

Frunze de salată

Roșii Cherry

Somon

Unt

Metodă de preparare

1

Încingem cuptorul la 220 grade C. Tapițăm tava cu pergament.

2

Margarina și untul se taie cu cuțitul și se încorporează în făina cernută cu praful de copt. Adăugăm piper și sare.

3

Radem brânza și o adăugăm împreună cu praful de muștar la făină. Amestecăm ingredientele până la omogenizare.

4

Turnăm laptele și frământăm un aluat elastic. Întindem aluatul într-o foaie, de 2 cm grosime.

5

Tăiem foaia de aluat cu o formă special în pătrate, de cca 5 cm. Le scoatem pe plasa de copt.

6

Cu ajutorul unei perii de bucătărie ungem suprafața aluatului cu un ou bătut și îl dăm la cuptor, pentru 10 minute.

7

Până biscuiții sunt încă fierbinți, le tăiem în jumătate și le ungem cu unt, după care le umplem după dorință. De regulă, în rol de umplutură se folosește somonul.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи