Metodă de preparare
Încingem cuptorul la 220 grade C. Tapițăm tava cu pergament.
Margarina și untul se taie cu cuțitul și se încorporează în făina cernută cu praful de copt. Adăugăm piper și sare.
Radem brânza și o adăugăm împreună cu praful de muștar la făină. Amestecăm ingredientele până la omogenizare.
Turnăm laptele și frământăm un aluat elastic. Întindem aluatul într-o foaie, de 2 cm grosime.
Tăiem foaia de aluat cu o formă special în pătrate, de cca 5 cm. Le scoatem pe plasa de copt.
Cu ajutorul unei perii de bucătărie ungem suprafața aluatului cu un ou bătut și îl dăm la cuptor, pentru 10 minute.
Până biscuiții sunt încă fierbinți, le tăiem în jumătate și le ungem cu unt, după care le umplem după dorință. De regulă, în rol de umplutură se folosește somonul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Blinii cu afine iun 09, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Tartă cu ciuperci şi caşcaval proaspăt mai 23, 2014
-
În așteptarea primăverei feb 27, 2015
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014