Metodă de preparare
Dizolvăm amidonul într-o cantitate mică de lapte. Îl lăsăm deoparte.
Într-o cratiță mică amestecăm zahărul, vanilia, laptele praf și laptele care a mai rămas. Amestecăm bine totul ca să excludem nodurile. Punem cratița la foc și așteptăm să înceapă a fierbe, apoi o dăm deoparte și adăugăm amidonul, amestecăm bine. Ar fi bine să o trecem prin sită, ca să fim siguri că nu avem noduri.
Batem frișca și o adăugăm peste compoziția de lapte.
Turnăm compoziția în paharul benderului și îl introducem în congelator pentru 4 ore. Însă la fiecare 15 minute vom scoate paharul și vom bate bine înghețata cu blenderul sau cu telul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă din aluat florentin iun 26, 2014
-
Ile flottante aug 21, 2014
-
Brownie de ciocolată cu sfeclă mai 23, 2014
-
Gheaţă de fructe iul 30, 2014
-
Frappuccino cu sirop de rodie iun 06, 2014