Metodă de preparare
Dizolvăm amidonul într-o cantitate mică de lapte. Îl lăsăm deoparte.
Într-o cratiță mică amestecăm zahărul, vanilia, laptele praf și laptele care a mai rămas. Amestecăm bine totul ca să excludem nodurile. Punem cratița la foc și așteptăm să înceapă a fierbe, apoi o dăm deoparte și adăugăm amidonul, amestecăm bine. Ar fi bine să o trecem prin sită, ca să fim siguri că nu avem noduri.
Batem frișca și o adăugăm peste compoziția de lapte.
Turnăm compoziția în paharul benderului și îl introducem în congelator pentru 4 ore. Însă la fiecare 15 minute vom scoate paharul și vom bate bine înghețata cu blenderul sau cu telul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chechuri cu crema de iaurt iun 03, 2014
-
Jeleu din iaurt cu coacăză neagră aug 22, 2014
-
Tartaletele iun 13, 2014
-
Terci de ovăz iun 09, 2014
-
Baba albă iun 26, 2015