Metodă de preparare
Fărămițăm cu furculița crema de brînză într-un bol, adăugăm pipperoni, piperul și cașcavalurile rase. Presărăm sare și piper și amestecăm bine. Introducem în frigider pentru 1-2 ore.
Împărțim compoziția în două părți și îi dăm formă de con.
Apoi începînd din vîrf, înfibgem migdalele sub unghi, continuăm pînă nu vom acoperi tot cașcavalul.
Punem pe farfurie crenguțele de brad iar deasupra lor aranjăm conurile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Cînd ceasul bate ora 12 dec 10, 2014
-
Ambalaj de cadouri dec 16, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Выбираем новогодние подарки dec 01, 2015



