Metodă de preparare
Fărămițăm cu furculița crema de brînză într-un bol, adăugăm pipperoni, piperul și cașcavalurile rase. Presărăm sare și piper și amestecăm bine. Introducem în frigider pentru 1-2 ore.
Împărțim compoziția în două părți și îi dăm formă de con.
Apoi începînd din vîrf, înfibgem migdalele sub unghi, continuăm pînă nu vom acoperi tot cașcavalul.
Punem pe farfurie crenguțele de brad iar deasupra lor aranjăm conurile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Coroniță de Crăciun Zăpădă albă dec 04, 2014
-
Rață pekineză dec 17, 2014
-
Готовим ризотто с Евгением Худорожковым ian 27, 2016
-
Scone cu cremă de brânză iun 10, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015