Metodă de preparare
Fărămițăm cu furculița crema de brînză într-un bol, adăugăm pipperoni, piperul și cașcavalurile rase. Presărăm sare și piper și amestecăm bine. Introducem în frigider pentru 1-2 ore.
Împărțim compoziția în două părți și îi dăm formă de con.
Apoi începînd din vîrf, înfibgem migdalele sub unghi, continuăm pînă nu vom acoperi tot cașcavalul.
Punem pe farfurie crenguțele de brad iar deasupra lor aranjăm conurile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bucataria lumii cu Bernard Etinof sep 02, 2015
-
Tartă cu ciuperci şi caşcaval proaspăt mai 23, 2014
-
Rață pekineză dec 17, 2014
-
Ambalaj de cadouri dec 16, 2014
-
Съемки! Съемки! Съемки! noi 20, 2014