Metodă de preparare
Spălăm caisele și le desfacem în jumătăți, înlăturăm sîmburii. Le punem într-o cratiță și adăugăm apă, lăsăm să fiarbă la foc mediu timp de 20 minute. Scoatem caisele din apă și le lăsăm să se răcească.
Apoi le curățim de coajă și cu ajutorul blenderului le transformăm în pireu. Batem albușurile cu zahărul într-o spumă densă, adăugăm pireul de caise și amestecăm cu grijă.
Compoziția obținută o turnăm în forme mici unse cu unt. Le coacem în rolă timp de 15-20 minute, pînă obțin o crustă rumenă. Le servim presărate cu zahăr pudră.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Mai rapid de atât nici că se poate! aug 04, 2014
-
Colțunași cu caise iul 02, 2014
-
Micul dejun iun 02, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Achma iul 08, 2014