Metodă de preparare
Pregătim aluatul. Punem în blender cubulețele de unt, făina și zahărul și transformăm totul într-un aluat farămicios. Adăugăm oul și 2 linguri de apă și transformăm aluatul într-o minge. Îl punem în frigide pentru 20 minute. Întindem apoi aluatul și tăiem cerculețe pe care le dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 170C.
Pregătim bezelele. Ștergem bolul cu feliuța de lămîie, turnăm în el albușul și îl batem bine, apoi presărăm zahărul și zahărul pudră, batem încontinuu pînă ce compoziția va deveni densă și telul va sta practic vertical. Umplem saculețul de patiserie și formăm bezelele de mărimea biscuiților noștri, le introducem la cuptor și le uscăm la 100oC aproximativ 1 oră.
Pregătim decorul. Topim ciocolata pe baia din abur. Ungem un biscuite cu ciocolată și punem o bezea deasupra. Stropim cu ciocolată și presărăm coajă de lamîie și fulgii de cocos. Procedăm în așa fel cu toți biscuiții. Îi introducem la frigider pînă se va întări ciocolata, cam 20 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Frappe iun 06, 2014
-
Шоколадные кексы с бананом и кокосом ian 17, 2017
-
Сладкий мастер-класс с Ириной Васковец dec 07, 2015
-
Melci cu gem dec 15, 2014
-
Brăduţ de biscuiți dec 15, 2014