Metodă de preparare
Vinetele se spală, se înlătură codițele și se taie în 2-3 părți și se scobesc pe mijloc, înlăturând miezul și semințele.
Pentru umplutură facem un amestec din orez cu carne și condimente (sare, piper negru măcinat), cu adaos de usturoi și 1 ceapă.
Umplem vinetele cu orez și carne și le plasăm pe tava de copt.
Într-un vas aparte strivim roșiile, adăugăm 1 pahar apă (250 gr) și potrivim de sare. Lăsăm sosul să dea în clocot și-l răsturnăm peste vinete, după care sigilăm cu folie de aluminiu și ducem totul la cuptor pentru o oră, la temperatura de 230 grade C.
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume coapte în straturi mai 30, 2014
-
Shakshouky iun 10, 2014
-
Risotto cu ciuperci și cremă de brînză aug 26, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014
-
Icră de vânătă iun 13, 2014