Metodă de preparare
Sfecla se decojește.
Se feliază rondele de grosime 0,5 cm.
Curățim mărul de semințe, îl tăiem rondele de 0,5 cm. Stropi fiecare felie de măr cu sucul de lămâie.
Gogoașa de mozzarella se taie în straturi.
Mărarul se toacă fin.
Intercalăm straturile: măr, sfeclă, mozzarella.
Pentru sos: amestecăm uleiul de măsline, sucul de portocală, oțetul balsamic, amestecul de piper și sarea.
Zacusca se potrivește cu sosul obținut și se presară cu mărarul tocat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budinca de dimineață iun 25, 2014
-
Pateuri cu mere,zmeură și parmezan iun 16, 2014
-
Clatite cu somon iun 09, 2014
-
Гастрономический театр:... mar 24, 2015
-
Torturi cu somon slab sarat iun 09, 2014