Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella

Просто&Вкусно - Gustări - Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella

Ingrediente

Pentru 1 porție:

1 sfeclă crudă sau coaptă

1 gogoașă mozzarella

1 măr

2-3 firicele de pătrunjel

1 linguriță oțet balsamic

Sare după gust

1 linguriță piper măcinat

1 ling. suc de portocală

2 ling. ulei de măsline

Zeama ½ lămâie

Metodă de preparare

1

Sfecla se decojește.

2

Se feliază rondele de grosime 0,5 cm.

3

Curățim mărul de semințe, îl tăiem rondele de 0,5 cm. Stropi fiecare felie de măr cu sucul de lămâie.

4

Gogoașa de mozzarella se taie în straturi.

5

Mărarul se toacă fin.

6

Intercalăm straturile: măr, sfeclă, mozzarella.

7

Pentru sos: amestecăm uleiul de măsline, sucul de portocală, oțetul balsamic, amestecul de piper și sarea.

8

Zacusca se potrivește cu sosul obținut și se presară cu mărarul tocat.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи