Metodă de preparare
Sfecla se fierbe, se scurge de apă și se răcește. O decojim și o tăiem cuburi nu prea mari.
Fierbem oul, îl curățim și-l tăiem cuburi.
Castravetele se decojește și se taie cubulețe.
Toate legumele se pun într-un bol adânc, se potrivesc de sare și se acoperă cu chefir. Supa se toarnă în farfurii. La fiecare porție de adaugă câte o felie de ou și verdeața tocată de mărar.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sfeclă și morcov caramelizate și coapte la rolă iun 11, 2014
-
Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de... iun 12, 2014
-
Botvynia iun 16, 2014
-
Salată de vară din castraveți, mentă, coriandru cu sos... aug 08, 2014
-
Smuzi de banane cu ghimber mai 23, 2014