Metodă de preparare
Pregătim sosul guacamole: batem în blender pulpa de avocado cu sarea, piperul și sucul de lămîie.
Turnăm compoziția obținută într-un bol, apoi adăugăm smîntîna și pătrunjelul tocat.
Spălăm ardeiul dulce și îl tăiem mărunt.
Tăiem pita în opt părți egale (triunghiuri) și cu ajutorul bețișoarelor din pâine, adunăm brăduțul.
Ungem fiecare bucățică de pită cu sos. Bucățelele de ardei le folosim pentru decorul brăduțului.
Comentarii
Похожие статьи
-
Торт "Птичье молоко" dec 23, 2016
-
Gustare caldă din cartofi cu sos din smăntînă oct 16, 2014
-
Ambalaj de cadouri dec 16, 2014
-
Fly me to the stars dec 22, 2014
-
Prune in becon iun 11, 2014