Metodă de preparare
Spălăm bine roșiile și le uscăm, le tăiem în patru și le curățim de coajă. Săltăm coaja puțin cu cuțitul și o tragem. Setăm cuptorul la 100 gradeC.
În alt bol amestecăm roșiile, usturoiul tăiat mărunt, uleiul de măsline, sosul de soia și sarea. Lăsăm deoparte timp de 30-40 minute. Peste 40 minute așternem într-o tavă foaie de staniol și așezăm roșiile în marinadă. Coacem timp de 6-7 ore. Roșiile confiate gata le așezăm în borcane sterilizate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
apr 25, 2024
-
Pate din ficat de pui cu jeleu din vin de Porto sep 23, 2014
-
Special dinner for friends aug 11, 2014
-
Rulouri din vinete cu oregano iul 07, 2014