Metodă de preparare
Spălăm bine roșiile și le uscăm, le tăiem în patru și le curățim de coajă. Săltăm coaja puțin cu cuțitul și o tragem. Setăm cuptorul la 100 gradeC.
În alt bol amestecăm roșiile, usturoiul tăiat mărunt, uleiul de măsline, sosul de soia și sarea. Lăsăm deoparte timp de 30-40 minute. Peste 40 minute așternem într-o tavă foaie de staniol și așezăm roșiile în marinadă. Coacem timp de 6-7 ore. Roșiile confiate gata le așezăm în borcane sterilizate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vinete asiatice aug 25, 2014
-
Aperitiv pentru petrecerea burlacilor iun 10, 2014
-
Patate arraganate iun 16, 2014
-
Cârnațiori de casă iun 11, 2014
-
Vinete prăjite și conservate în ulei iun 11, 2014