Carne de miel în tagine

Просто&Вкусно - Master class - Carne de miel în tagine

Ingrediente

500g carne de miel

2 roșii

100g mazăre congelată

50g ghimbir curățat

2 dovlecei

1 ceapă

2 morcovi

3 cartofi

½ legătură pătrunjel

Condimente:

Sare

Piper negru

Curry

Boia de ardei dulce

Ulei vegetal

Metodă de preparare

1

Image Tăiem toate ingredientele pentru tagine după cum este prezentat în imagine.

2

Image Turnăm ulei vegetal în tagine. Marinăm carnea în condimente, apoi o punem peste ulei.

3

Image Punem sloiuri legumele peste carne, dovlecelul, cartofii apoi morcovii.

4

Image Punem apoi sloiuri roșiile, mazărea verde, ghimbirul și pătrunjelul.

5

Image Turnăm deasupra 1 pahar de apă. Punem capacul și lăsăm să se înăbușe la foc foarte mic aproximativ 1 oră.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Master class




Comentarii

Похожие статьи