Metodă de preparare
Spălăm inimioarele și ficatul și le uscăm cu șervețele de hîrtie. Le tăiem bucățele nu prea mici.
Într-o tigaie cu fundul gros prăjim ceapa tăiată și usturoiul, adăugăm măruntaiele și le prăjim bine pînă se rumenesc.
Facem focul mai mic și adăugăm vinul, oțetul, sarea și coriandrul. Pregătim 10 minute.
Mărunțim într-un blender coriandrul și nucile, le adăugăm peste măruntaie, amestecăm bine totul.
Servim cuchmachi fierbinte, presărat cu boabe de rodie.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Panna cotta de ciocolată cu jeleu de rodii feb 20, 2015
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014
-
Clasica moldovenească apr 29, 2015
-
Gustare din lavaș iun 11, 2014
-
Icră de vânătă iun 13, 2014