Metodă de preparare
Spălăm inimioarele și ficatul și le uscăm cu șervețele de hîrtie. Le tăiem bucățele nu prea mici.
Într-o tigaie cu fundul gros prăjim ceapa tăiată și usturoiul, adăugăm măruntaiele și le prăjim bine pînă se rumenesc.
Facem focul mai mic și adăugăm vinul, oțetul, sarea și coriandrul. Pregătim 10 minute.
Mărunțim într-un blender coriandrul și nucile, le adăugăm peste măruntaie, amestecăm bine totul.
Servim cuchmachi fierbinte, presărat cu boabe de rodie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sangria pe bază de vin roz iul 09, 2014
-
Steak de somon cu morcovi aug 26, 2014
-
Сu ce ne ocupăm în seara de miercuri?Degustare de vinuri... mar 20, 2017
-
Sangria iun 13, 2014
-
Panna cotta de ciocolată cu jeleu de rodii feb 20, 2015