Mac&Cheese

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Mac&Cheese

Ingrediente

200 gr pasta uscate: cochilii  

2,5 pahar lapte

50 gr parmezan

130 gr brânză Cedar

2 lg. făină

50 gr unt

3 lg.  pesmeți măcinați

Pătrunjel 

Metodă de preparare

1

În mod normal, pastele uscate se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet. În cazul nostru, fierbem cochiliile până la starea al dente, după care le strecurăm.

2

Încingem tigaia și topim untul în ea, după care adăugăm făina. Amestecând continuu, turnăm laptele și-l lăsăm să fiarbă. Stingem focul și adăugăm la sos cochiliile și cașcavalul. Amestecăm și scoatem compoziția obținută într-o tavă de copt.

3

Amestecăm pesmeții măcinați cu parmezanul ras și pătrunjelul tocat fin. Presărăm pastele cu acest amestec și punem la copt în cuptorul încins la 180 grade C, până se rumenesc.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи