Metodă de preparare
În mod normal, pastele uscate se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet. În cazul nostru, fierbem cochiliile până la starea al dente, după care le strecurăm.
Încingem tigaia și topim untul în ea, după care adăugăm făina. Amestecând continuu, turnăm laptele și-l lăsăm să fiarbă. Stingem focul și adăugăm la sos cochiliile și cașcavalul. Amestecăm și scoatem compoziția obținută într-o tavă de copt.
Amestecăm pesmeții măcinați cu parmezanul ras și pătrunjelul tocat fin. Presărăm pastele cu acest amestec și punem la copt în cuptorul încins la 180 grade C, până se rumenesc.
Comentarii
Похожие статьи
-
Spaghetti co roşii cherry dulci,busuioc,ardei iute şi... aug 08, 2014
-
Pasta farfalle cu găină și ciuperci mai 19, 2014
-
Salată de pui și Dorblu mai 23, 2014
-
Ca să nu mucegăiască cașcavalul aug 18, 2014
-
Chifle elvețiene iun 16, 2014