Metodă de preparare
Vinetele se taie rondele și se călesc pe ambele părți pe tigaia-grill.
Carnea tocată se rumenește împreună cu ceapa. În acest amestec adăugăm și roșia tăiată cuburi, după care potrivim de sare și piper.
Jumătate din umplutură o scoatem într-o tavă de copt și o acoperim cu o jumătate de vânătă. Repetăm asamblarea straturilor.
Amestecăm iaurtul cu oul și turnăm sosul obținut peste musaca. Presărăm deasupra cu parmezan ras și coacem la cuptor până budinca prinde o crustă aurie și se rumenește.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pincho cu hamon iun 18, 2014
-
Caponata Bruschetta iun 12, 2014
-
Legume coapte în straturi mai 30, 2014
-
Fasole cu cîrnăciori aug 26, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015