Metodă de preparare
În apă caldă se dizolvă drojdia, se adaugă zahăr, sare, făină, ulei de măsline, și se amestecă totul bine.
Într-un vas curat, uns cu ulei de măsline, adăugați toată compoziția primită, stropiți-o și pe ea cu ulei de măsline. Acoperiți apoi vasul cu un prosop și lăsați-l pentru 40 minute într-un loc cald.
Pînă aluatul dospește, preparați sosul: amestecați roșiile în propriul suc cu sare, piper și usturoi.
Preîncălziți cuptorul până la 200 de grade, din aluat formați baza pentru pizza, o acoperiți cu sosul deja preparat, apoi adăugați mozzarella. Roșiile cherry le strîngeți cu mînă, astfel să se stoarcă totul sucul din ele, apoi de asemenea le adăugați pe pizza.
Pentru 10-15 minute, introduceți pizza la cuptor.
Cînd pizza e gata decorați-o cu busuioc.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pasta farfalle cu găină și ciuperci mai 19, 2014
-
Pizza cu ton și olive mai 06, 2015
-
Рецепты для семейного обеда mai 12, 2015
-
Pizza cu brânză Dorblue mai 21, 2014
-
Pizza cu vinete apr 25, 2014