Metodă de preparare
Întindem aluatul într-o foaie subțire. Întoarcem puțin marginile ca să nu se scurgă sosul și uleiul.
Turnăm sos cu o lingură sau cu un polonic, ungem bine aluatul. Această pizza o putem face cu sos roșu de tomate sau sos alb.
Tăiem para feliuțe și le așezăm peste pizza. Presărăm puțin oregano sau busuioc și puțină sare. Stropim pizza cu ulei de măsline.
Coacem pizza timp de 6-8 minute în rola încinsă la maxim 280-300oC. Încingem și tava odată cu rola.
Scoatem pizza din rolă și punem deasupra ei bucățele de cașcaval brie și puțină ruccola, o stropim cu ulei de măsline.
Comentarii
Похожие статьи
-
Roşii umplute cu mozzarella şi pesmeţi iun 10, 2014
-
Polenta cu roşii ricotta şi prosciutto mai 19, 2014
-
Pui cu ardei și fasole verde în sos mai 30, 2014
-
Cosițe de pește iun 12, 2014
-
Cannelloni mai 19, 2014