Dorada pe pat de roșii și tarhon

Просто&Вкусно - Peşte şi fructe de mare - Dorada pe pat de roșii și tarhon

Ingrediente

1 pește dorada (fileu)

50g ulei de măsline

4 roșii

1 legătură tarhon

Sare și piper negru

Metodă de preparare

1

Înfierbîntăm uleiul de măsline într-o tigaie. Punem fileu de pește și îl rumenim pe ambele părți. Îl scoatem pe șervețele de hîrtie și lăsăm să se scurgă surplusul de ulei.

2

Tăiem roșiile cubulețe nu prea mici și le amestecăm cu tarhonul mărunțit, adăugăm sare, piper și ulei de măsline.

3

Așezăm pe farfurie compoziția de roșii și tarhon și punem fileu de dorada deasupra. Servim imediat!



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Peşte şi fructe de mare




Comentarii

Похожие статьи