Metodă de preparare
Încălzim apa, adăugăm sare și fierbem fileul de pui. Când este gata, fileul îl scoatem și lăsăm să dea în clocot pentru 5 minute și spanacul.
Între timp, fierbem ouăle.
Ardeiul se spală și se taie pătrățele. Ouăle se decojesc și se taie în 4 bucăți.
Scoatem spanacul fiert pe platou. Deasupra spanacului punem 3 felii de ouă, câteva cubulețe de ardei, câteva bucăți din fileul de pui și presărăm cu brânza Dorblu. Potrivim de sare și piper, după gust, după care stropim cu ulei de măsline.
Comentarii
Похожие статьи
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015
-
Bucătăria din Kashmir cu Erfana Dar mai 29, 2014
-
Pulpă de raţă cu sos de fructe de pădure aug 04, 2014
-
Salată de dovlecei, porumb și feta marinată mai 30, 2014
-
Основательная трапеза feb 17, 2016