Metodă de preparare
Curățim avocado de coajă și le scoatem sîmburele. La fel procedăm și cu castraveții, îi curățim de coajă și le înlăturăm semințele dacă sunt foarte mari. Îi tăiem cuburi mari și îi introducem în blender.
Sărăm, pipărăm, adăugăm 3 linguri de ulei de măsline, sucul de lămîie și o lingură de oțet.
Amestecăm totul pînă obținem un pireu dens. Gustăm și îl mai subțiem cu apă pînă la consistența dorită.
Tăiem legumele cubulețe mici și garnisim supa cu ele.
Această supă e delicoasă servită cu creveți.
Comentarii
Похожие статьи
-
Acroșka cu somon iun 26, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Teatrul Gastronomic:orez pe masala apr 05, 2016
-
Салат из авокадо, феты, клубники и мяты mai 28, 2014
-
Chifteluțe în sos de roșii cu cuşcuş mai 20, 2014