Metodă de preparare
Tăiem carnea de porc fîșii subțiri, adăugăm peste ea cîteva lingurițe de sos de soia și o linguriță de zahăr. O lăsăm o oră să se marineze, apoi o prăjim pe tigaie, sărăm și pipărăm.
Tăiem castraveții pai iar ceapa julien. Varza o rupem cu mîinile sau o tăiem fîșii.
Întindem foaia de lavaș, punem peste ea carnea, castraveții, varza, ceapa, frunzele de coriandru, ceapa verde și rondele de ardei iute. Stropim cu puțin suc de lămîie și rulăm lavașul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Brochette din inimi și ficat de pui aug 28, 2014
-
oct 13, 2025
-
Sărmale apr 23, 2015
-
Stir-fry în lavaș aug 28, 2014
-
Ghimbirul:medicamentul întregii lumi mar 12, 2015