Lavaș cu carne de porc

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Lavaș cu carne de porc

Ingrediente

400g carne de porc

2 castraveți

Frunze de varză chinezească

1 ceapă roșie

Ceapă verde

Frunze de coriandru (opțional)

Ardei iute (opțional)

2 lingurițe sos de soia

1 linguriță zahăr

Metodă de preparare

1

Tăiem carnea de porc fîșii subțiri, adăugăm peste ea cîteva lingurițe de sos de soia și o linguriță de zahăr. O lăsăm o oră să se marineze, apoi o prăjim pe tigaie, sărăm și pipărăm.

2

Tăiem castraveții pai iar ceapa julien. Varza o rupem cu mîinile sau o tăiem fîșii.

3

Întindem foaia de lavaș, punem peste ea carnea, castraveții, varza, ceapa, frunzele de coriandru, ceapa verde și rondele de ardei iute. Stropim cu puțin suc de lămîie și rulăm lavașul.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи