Metodă de preparare
Tăiem carnea fășii subțiri (0,5cm) și lungi. Adăugăm peste ea 2 linguri de sos de soia și o lăsăm să se marineze 1-2 ore.
Tocăm mărunt usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute. Castravetele și ardeiul gras îl tăiem pai, iar ceapa verde pe diagonală.
Încingem puțin ulei într-un wok. Punem în el usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute, gătim 10 secunde, apoi adăugăm carnea și prăjim totul la foc mare cîteva minute. Carnea e destul de subțire și e marinată, deci cîteva minute vor fi deajuns.
Adăugăm ardeiul gras și mai pregătim 1 minut. Turnăm sosul de soia și o linguriță de zahăr. Dizolvăm amidonul în apă și adăugăm peste carne.
Întindem foia de lavaș, punem peste ea compoziția de carne din wok, apoi frunzele de varză și ceapa verde, rulăm strîns lavașul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Plăcinte leneșe din lavaș cu brînză aug 28, 2014
-
Ceai tonifiant de ghimbir iul 07, 2014
-
Tocană din carne de pui cu condimente iun 16, 2014
-
Pui mediteranean ian 19, 2015
-
Smuzi de banane cu ghimber mai 23, 2014