Metodă de preparare
Se pune varza în apa cu borș acru, care de obicei se folosește la zeamă (la 1 cazan de apă se folosește 1 pahar de borș acru).
Coastele de porc se spală, se taie în bucăți proporționale, așa ca pentru niște sarmale, se pun la marinat în sare, piper, carry, oregano sau alte condimente pe placul vostru. Coastele se lasă la marinat și se pun în frigider pentru cîteva ore.
Se taie mărunt ceapa, se dă prin răzătoare mare morcovul . Se sotează morcovul cu ceapa în ulei pînă se rumenește.
În frunza de varză puneți un strat de morcov cu ceapă, deasupra stratului adăugați cîte o costiță. Înfășurați pliculețul format astfel cum înfășurați sărmalele.
În tava de copt se aranjează o folie, în ea se adăugă sărmalele apoi se toarnă peste ele sosul din smîntînă și frișcă. Și se acoperă cu folie.
Se încălzește cuptorul pînă la 200 de grade. Se pune tava cu coaste în ea pentru 1,5 ore. Apoi se înlătură folia și se lasă sarmalele să se rumenească la temperatura de 180 de grade timp de 10-15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv pentru petrecerea burlacilor iun 10, 2014
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
Cârnațiori de casă iun 11, 2014