Prăjiturile cu bezea şi dulceaţă

Просто&Вкусно - Checuri - Prăjiturile cu bezea şi dulceaţă

Ingrediente

6 ouă

1,5 pahar de zahăr

100 g unt

5 lg de smântână

2 pahare de făină

1 plic de zahăr vanilat

2 lgn praf de copt

100 g dulceaţă de  coacăză neagră

Metodă de preparare

1

Se prepară aluatul: se pune în blender 1 pahar de zahăr, 1 plic de zahăr vanilat şi 4 ouă, toate se amestecă bine, se adaugă untul şi smântâna şi iarăşi se amestecă bne, apoi se adaugă făina cu praful de copt, şi se amestecă totul până se obţine o masă omogenă.Masa obţinută se toarnă în forme şi se pun în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 de grade timp de 20 de minute.

2

Se prepară bezeaua: se mixează 2 albuşuri de ou cu jumătate de pahar de zahăr până se obţine o bezea tare. Prăţiturelele coapte se răcesc, şi deasupra se ung cu bezea şi se stropeşte cu dulceaţă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Checuri




Comentarii

Похожие статьи