Metodă de preparare
Se prepară aluatul: se pune în blender 1 pahar de zahăr, 1 plic de zahăr vanilat şi 4 ouă, toate se amestecă bine, se adaugă untul şi smântâna şi iarăşi se amestecă bne, apoi se adaugă făina cu praful de copt, şi se amestecă totul până se obţine o masă omogenă.Masa obţinută se toarnă în forme şi se pun în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 de grade timp de 20 de minute.
Se prepară bezeaua: se mixează 2 albuşuri de ou cu jumătate de pahar de zahăr până se obţine o bezea tare. Prăţiturelele coapte se răcesc, şi deasupra se ung cu bezea şi se stropeşte cu dulceaţă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cupcake-uri cu gem aug 08, 2014
-
Cozonac cu dulceaţa iun 09, 2014
-
apr 26, 2024
-
Cadouri comestibile dec 08, 2014
-
Summer trends in Rozmarin Cafe iul 20, 2016