Metodă de preparare
Se prepară aluatul: se pune în blender 1 pahar de zahăr, 1 plic de zahăr vanilat şi 4 ouă, toate se amestecă bine, se adaugă untul şi smântâna şi iarăşi se amestecă bne, apoi se adaugă făina cu praful de copt, şi se amestecă totul până se obţine o masă omogenă.Masa obţinută se toarnă în forme şi se pun în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 de grade timp de 20 de minute.
Se prepară bezeaua: se mixează 2 albuşuri de ou cu jumătate de pahar de zahăr până se obţine o bezea tare. Prăţiturelele coapte se răcesc, şi deasupra se ung cu bezea şi se stropeşte cu dulceaţă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dulceață de piersici și caise cu cafea iun 19, 2014
-
Блюда с историей в Gastrobar apr 05, 2017
-
Jeleu din iaurt cu coacăză neagră aug 22, 2014
-
Desert neobişnuit de la Petru Scaleţchi apr 01, 2014
-
Experimente de ciocolată aug 15, 2014