Metodă de preparare
Untul se freacă cu zahărul și coaja rasă de lămâie, peste care adăugăm ouăle și bate compoziția până la dizolvarea completă a zahărului.
Dizolvăm în lapte soda și adăugăm amestecul de ouă cu untul. Amestecăm, și încorporăm pe rând făina cernută, sucul de lămâie și stafidele.
Frământăm aluatul și-l tapițăm pe o tavă de copt, unsă cu unt. Coacem până turta este gata, la o temperatură de 180 grade C.
Batem albușul și adăugăm treptat pudra de zahăr, iar la final adăugăm sucul de lămâie.
Checul răcit se acoperă cu glazură.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chifle de foietaj cu vișină mai 23, 2014
-
Семейные ценности с Надеждой Петренко aug 19, 2015
-
Tartalete Portugheze mai 21, 2014
-
Tartă constructor oct 02, 2014
-
Babă cu rom mar 24, 2014