Pilav rapid cu salam

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Pilav rapid cu salam

Ingrediente

200 gr salam după gust

150 gr orez cu bobul rotund

70 ml vin alb

1 ceapă mare

½ pahar suc de tomate

Sare după gust

Metodă de preparare

1

Curățim ceapa și o tăiem pătrățele. Salamul se taie felii.

2

Încingem tigaia și o ungem cu ulei. Călim ceapa, apoi adăugăm salamul.

3

Adăugăm orezul și-l rumenim ușor în ulei, împreună cu salamul și ceapa. Turnăm vinul și mai lăsăm un pic pe foc, să se călească. Apoi, peste orez turnăm sucul de tomate și apa, astfel încât apa să cuprindă orezul cu 2 degete mai mult. Potrivim de sare. Acoperim orezul cu capac și lăsăm la foc pe 10-15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи