Metodă de preparare
Pipetul de rata se taie pe ambele parti usurel in forma de plasa. Saram si piperam.
Se incinge tigaia si punem pieptul cu pielea pe tigaia incinsa fara ulei, prajim 6 min. , dupa care inca 6 min. pe cealalta parte pina se topeste grasimea si obtinem o culoare aurie.
Incalzim rolapina la 200 grade. Punem pieptul in tava peste care turnam grasimea ramasa in tigaie si coacem 20 min. In permanenta scaldam pieptul in grasimea din tava.
Preparam sosul: intr-o cratita mica turnam sosul, visinele si zaharul. Incalzim aceasta compozitie. Din moment ce incepe sa fiarba, adaogam cogniacul si amidonul, mestecand bine pina se incheaga.
Servim pieptul impreuna cu sosul de visine.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chifle de foietaj cu vișină mai 23, 2014
-
Trei bucătari dec 17, 2014
-
Jeleu aug 15, 2014
-
Среднеазиатский плов iun 02, 2014
-
Somon în sos de vanilie iun 03, 2014



