Metodă de preparare
Pregătim sosul: topim untul într-un ceaun, adăugăm făina și amestecăm bine. O încălzim un minut. Apoi turnăm laptele rece, amestecînd continuu. Presărăm sare și piper. Lăsăm sosul să fiarbă circca 1 minut. Amestecăm continuu pînă cînd sosul se va îngroșa. Luăm de pe foc și adăugăm nucșoară.
Întindem aluatul într-o foaie subțire. Întoarcem puțin marginile ca să nu se scurgă sosul. Turnăm sos cu o lingură sau cu un polonic, ungem bine aluatul.
Punem deasupra cubulețe de somon și capere, presărăm coajă de lămîie. Stropim cu ulei și presărăm sare.
Coacem pizza timp de 6-8 minute în rola încinsă la maxim 280-300oC. Încingem și tava odată cu rola.
Scoatem pizza din rolă, presărăm deasupra puțină ruccola și o stropim cu ulei de măsline și suc de lămîie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sufleu de pește cu o salată ușoară noi 24, 2013
-
Micul dejun iun 02, 2014
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Fileu de pește cu legume și pasta fusilli iun 16, 2014
-
Omletă japoneză Tamago–Yaki iun 13, 2014



