Stir-fry în lavaș

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Stir-fry în lavaș

Ingrediente

500g carne de vițel

Cîteva frunze varză chinezească

½ ardei roșu gras

2 căței de usturoi

1 buc. mică de gimbir

½ ardei roșu iute

Ceapă verde

1 castravete

Lavaș

4 lng sos de soia

1 linguriță zahăr

1 linguriță amidon

Metodă de preparare

1

Tăiem carnea fășii subțiri (0,5cm) și lungi. Adăugăm peste ea 2 linguri de sos de soia și o lăsăm să se marineze 1-2 ore.

2

Tocăm mărunt usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute. Castravetele și ardeiul gras îl tăiem pai, iar ceapa verde pe diagonală.

3

Încingem puțin ulei într-un wok. Punem în el usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute, gătim 10 secunde, apoi adăugăm carnea și prăjim totul la foc mare cîteva minute. Carnea e destul de subțire și e marinată, deci cîteva minute vor fi deajuns.

4

Adăugăm ardeiul gras și mai pregătim 1 minut. Turnăm sosul de soia și o linguriță de zahăr. Dizolvăm amidonul în apă și adăugăm peste carne.

5

Întindem foia de lavaș, punem peste ea compoziția de carne din wok, apoi frunzele de varză și ceapa verde, rulăm strîns lavașul.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи