Metodă de preparare
Spălăm vinetele și le curățim parțial de coajă, le tăiem cubulețe de 2x2cm. Prăjim cubulețele de vînătă pînă devin aurii.
Pregătim marinada: amestecăm mierea, oțetul balsamic, sosul de soia și ghimbirul tocat mărunt (dputem adăuga și ardei pentru a fi mai picant).
Turnăm marinada peste vînăta fierbinte. Lăsăm să se răcească apoi servim.
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                Chicken Spicy Wrap iun 12, 2014
- 
                
                Pincho cu sardine iun 10, 2014
- 
                
                Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
- 
                
                Smoothie Vișină mai 23, 2014
- 
                
                Pizza cu șuncă,bacon și vinete mai 06, 2015


 
                         
                                 
                        

 
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            