Metodă de preparare
Preparăm aluatul cu drojdie, amestecând toate ingredientele. Îl lăsăm să dospească 2-3 ore. Aluatul trebuie s-și mărească volumul de 2-3 ori.
Apoi, mai frământăm încă odată aluatul și modelăm din acesta niște fâșii de 10-15 cm. Acestea se răsucesc între ele și se lasă încă pe oră, la cald.
Punem la fiert apa, și lăsăm covrigeii în apă clocotită, pentru 2-3 minute, după care le punem pe un prosop, ca să scoatem surplusul de lichid. Ungem cu gălbenuș, presărăm cu semințe de mac. Dăm coptura la rolă pentru 25 minute, la 180 grade C.
Covrigii se lasă la răcit, se taie la jumătate și se umplu cu somon.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chifle de foietaj cu vișină mai 23, 2014
-
Biscuiți "Piersici" feb 25, 2016
-
Galetta de cartofi cu somon afumat mai 23, 2014
-
Sandwich - brownie mai 23, 2014
-
Tartă de migdale cu caise iul 02, 2014



