Metodă de preparare
Separăm albușurile de gălbenușuri. Punem brînza într-un bol, adăugăm o banană fărîmată, amestecăm totul. Turnăm deasupra laptele călduț și gălbenușurile, amestecăm bine totul pînă obținem o compoziție omogenă.
Cernem făina și o amestecăm cu praful de copt, o turnăm peste compoziția de brînză, amestecăm.
Batem albușurile cu un vîrf de cuțit de sare cu mixerul sau cu telul, pînă se măresc în volum. Le adăugăm peste aluat și amestecăm totul.
Prăjim clătitele în tigaia încinsă și unsă cu ulei, cîte 2 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sub capac.
Servim clătitele presărate cu zahăr pudră și înobilate cu bucăți de banană.
Comentarii
Похожие статьи
-
Завтрак в постель feb 07, 2017
-
Blinele de dovleac iun 09, 2014
-
Vișine din belșug aug 25, 2014
-
Un mic dejun tradițional turcesc dec 26, 2014
-
Cirbuli aug 08, 2014