Metodă de preparare
Separăm albușurile de gălbenușuri. Punem brînza într-un bol, adăugăm o banană fărîmată, amestecăm totul. Turnăm deasupra laptele călduț și gălbenușurile, amestecăm bine totul pînă obținem o compoziție omogenă.
Cernem făina și o amestecăm cu praful de copt, o turnăm peste compoziția de brînză, amestecăm.
Batem albușurile cu un vîrf de cuțit de sare cu mixerul sau cu telul, pînă se măresc în volum. Le adăugăm peste aluat și amestecăm totul.
Prăjim clătitele în tigaia încinsă și unsă cu ulei, cîte 2 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sub capac.
Servim clătitele presărate cu zahăr pudră și înobilate cu bucăți de banană.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vișine din belșug aug 25, 2014
-
Завтрак в городе: Creme de la Creme iun 17, 2015
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Muss de griș cu dulceață de vișine iun 09, 2014
-
Smuzi de banane cu ghimber mai 23, 2014