Metodă de preparare
Într-un bol amestecăm oul, brânza, laptele, uleiul obișnuit. Batem ușor cu un tel.
Într-un alt vas cernem făina cu praful de copt și adăugăm sarea cu zahărul. Amestecăm.
Împreunăm ingredientele lichide cu cele solide.
Încingem bine tigaia și o ungem cu ulei.
Scoatem pe tigaia încinsă bliniile mici cu lingura și deasupra le decorăm cu afine.
Bliniile se coc cca 2-3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
La servire se presară cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014
-
Tortilla spaniolă iul 07, 2014
-
Sandvich cu ridiche şi brânză-cremă de vaci iun 11, 2014
-
Toți la picnic apr 29, 2014
-
Budincă cu spanac și sos pesto iun 26, 2014



