Metodă de preparare
Punem la foc o cratiță cu fundul gros, turnăm în ea apa și zahărul, amestecăm bine pînă se dizolvă. Facem focul mic și amestecăm continuu pînă obținem concentrația dorită, avem grijă să nu se schimbe la culoare.
Curățim lămîile de coajă atent fără albeață, ea dă un gust amărui. Tăiem cojile pai. Le fierbem în sirop la foc mediu amestecînd continuu, pînă bucățelele nu se vor îmbiba cu sirop și vor deveni transparente. Cînd dulceața este gata adăugăm cimbrul proaspăt. Lăsăm să se îmbibe.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dulceață de vișine cu coriandru și migdale iun 19, 2014
-
Limonadă cu zmeură iun 18, 2014
-
Cireașa mai 19, 2015
-
Prăjituri cu dulceață și nuci dec 15, 2014
-
Dulceață de portocale și ghimbir iun 19, 2014