Metodă de preparare
Despărțim albușurile de gălbenușuri. În gălbenușuri adăugăm făina, praful de copt și laptele. Amestecăm totul bine.
În albușuri adăugăm puțină sare și le batem spumă fermă cu telul sau cu mixerul. Amestecăm atent ambele compoziții.
Înfierbîntăm tigaia pentru clătite. O ungem cu un amestec de unt și ulei vegetal. Putem prăji și fără ulei.
Punem aluatul cu lingura pe tigaie și prăjim cîteva minute pînă se rumenesc. Pe partea de sus, punem afine și coacăză și le întoarcem.
Le puteți servi cu gem, miere, smîntînă, zahăr pudră, mentă sau cu ce doriți.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clătite clasice iul 08, 2014
-
Pancakes cu căpşuni şi crema de unt iul 31, 2014
-
Blinele de dovleac iun 09, 2014
-
Prînzul de duminică iul 31, 2014
-
Clătite cu banane iul 08, 2014



