Metodă de preparare
Amestecăm separat ingredientele uscate și cele lichide.
Încorporăm ingredientele lichide în cele uscate. Amestecăm aluatul se umple cu bule de aer și dăm la o parte pentru 15 minute. Aluatul va crește și va deveni foarte aerat.
Merele se spală și se curăță de semințe. Se feliază subțire.
Tigaia încinsă se unge cu ajutorul periei de bucătărie, cu ulei. Scoatem cu lingura aluatul pe tigaie. Pe fiecare blinie se pun câte 2-3 felii de măr.
Blinelele se rumenesc 3-5 minute pe o parte, până se găuresc, apoi le întoarcem pe cealaltă parte și le mai ținem la foc încă 3-5 minute.
Blinelele se scot pe un platou, se pudrează și se servesc cu un cocktail cald de lapte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Weight-loss smoothie mai 23, 2014
-
Merele–fructele longevității sep 23, 2014
-
Кольраби-вроде капуста, вроде-нет... sep 22, 2015
-
Pancakes cu afine şi coacăză roşie aug 05, 2014
-
Smoothie din fructe apr 21, 2015