Metodă de preparare
Amestecăm separat ingredientele uscate și cele lichide.
Încorporăm ingredientele lichide în cele uscate. Amestecăm aluatul se umple cu bule de aer și dăm la o parte pentru 15 minute. Aluatul va crește și va deveni foarte aerat.
Merele se spală și se curăță de semințe. Se feliază subțire.
Tigaia încinsă se unge cu ajutorul periei de bucătărie, cu ulei. Scoatem cu lingura aluatul pe tigaie. Pe fiecare blinie se pun câte 2-3 felii de măr.
Blinelele se rumenesc 3-5 minute pe o parte, până se găuresc, apoi le întoarcem pe cealaltă parte și le mai ținem la foc încă 3-5 minute.
Blinelele se scot pe un platou, se pudrează și se servesc cu un cocktail cald de lapte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartaletă cu cremă fiartă sub floare din măr iun 19, 2014
-
Varză roşie cu măr iun 12, 2014
-
Budinca de dimineață iun 25, 2014
-
Weight-loss smoothie mai 23, 2014
-
Smoothie Coacăză neagră + Portocală mai 23, 2014



