Metodă de preparare
Amestecăm separat ingredientele uscate și cele lichide.
Încorporăm ingredientele lichide în cele uscate. Amestecăm aluatul se umple cu bule de aer și dăm la o parte pentru 15 minute. Aluatul va crește și va deveni foarte aerat.
Merele se spală și se curăță de semințe. Se feliază subțire.
Tigaia încinsă se unge cu ajutorul periei de bucătărie, cu ulei. Scoatem cu lingura aluatul pe tigaie. Pe fiecare blinie se pun câte 2-3 felii de măr.
Blinelele se rumenesc 3-5 minute pe o parte, până se găuresc, apoi le întoarcem pe cealaltă parte și le mai ținem la foc încă 3-5 minute.
Blinelele se scot pe un platou, se pudrează și se servesc cu un cocktail cald de lapte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clătite clasice iul 08, 2014
-
Budinca de dimineață iun 25, 2014
-
Tartaletă cu cremă fiartă sub floare din măr iun 19, 2014
-
Clătite din dovlecei iul 08, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015