Metodă de preparare
Dizolvăm amidonul într-o cantitate mică de lapte. Îl lăsăm deoparte.
Într-o cratiță mică amestecăm zahărul, vanilia, laptele praf și laptele care a mai rămas. Amestecăm bine totul ca să excludem nodurile. Punem cratița la foc și așteptăm să înceapă a fierbe, apoi o dăm deoparte și adăugăm amidonul, amestecăm bine. Ar fi bine să o trecem prin sită, ca să fim siguri că nu avem noduri.
Batem frișca și o adăugăm peste compoziția de lapte.
Turnăm compoziția în paharul benderului și îl introducem în congelator pentru 4 ore. Însă la fiecare 15 minute vom scoate paharul și vom bate bine înghețata cu blenderul sau cu telul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sandwich - brownie mai 23, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Mac&Cheese dec 09, 2013
-
Experimente de ciocolată aug 15, 2014
-
Brownie de ciocolată cu sfeclă mai 23, 2014