Metodă de preparare
Pregătim aluatul pentru tartalete după rețeta clasică de bază. Le coacem.
Curățim mărul, îi scoatem cotorul și îl tăiem în feliuțe subțiri. Formăm o floare din feliuțele de măr și o așezăm pe hîrtia de copt. Presărăm cu 1 lingură de zahăr și punem în cuptor pentru 20 minute la 180oC.
Pregătim crema fiartă: amestecăm oul, zahărul și făina. Punem la foc. Turnăm laptele amestecînd continuu pînă se îndesește. În crema gata adăugăm untul, amestecăm.
Umplem o tartaletă cu cremă și punem floarea din măr deasupra.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartalete de "Paşte" iun 05, 2014
-
Pateuri cu mere,zmeură și parmezan iun 16, 2014
-
Mozzarella cu pere, mere si busuioc iun 10, 2014
-
Răcoarea limonadei aug 06, 2014
-
Varză roşie cu măr iun 12, 2014